FAQ

FAQ

Hvad er ekspres levering?

Ekspres levering er levering med fly frem for skib. Dette betyder at prisen er en smule højere end ved normal levering.

Hvad er forskellen på en alm. papirspose og en luksuspose?

En alm. papirspose er lavet på max. 120 gr papir uden ekstra behandling. Posen er med papirshåndtag og er fremstillet på en maskine.
Luksusposen er lavet på min. 160 gr. papir som oftest er behandlet med UV lak eller er lamineret. Håndtagene er oftest af silke eller bomuld. Denne pose er fremstillet ved håndarbejde.

Hvilke materialer kan man få lavet poser af?

De typiske materialer til posefremstilling er plastic og papir. Dog kan man også få vævet poser af forskellige materialer. Disse har en betydelig længere levetid end både plastic og papirsposer, hvilket kan være et vigtigt middel i brandingen af en butik eller virksomhed.

Hvilke poser er mest miljøvenlige?

Vævede poser er de mest miljøvenlige pga. den lange levetid. Dog har luksusposen også en relativ lang levetid pga. den kraftige kvalitet og lamineringen. Derudover er den oftest produceret på genbrugspapir, hvilket også gør den yderst miljøvenlig. Den mindst miljøvenlige pose er plasticposen.

Hvor bliver poserne produceret?

Poserne bliver primært produceret i Asien, for at sikre så lav en pris som muligt. Dog benytter Brandbags også leverandører i øst, syd og nord Europa.

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden på poser er ca. 8 - 10 uger, dette skyldes at poserne bliver fragtet med skib.

Hvor mange farver kan man få på sin pose?

Man kan få alle de farver man ønsker, dog bliver posen dyere jo flere farver der benyttes. Det mest almindelige er at benytte 4 farver, da man ud fra 4 standardfarver (CMYK) kan danne billeder mm.

Hvordan sikrer i gode arbejdsforhold der hvor jeres poser bliver produceret?

1-2 gange årligt foretages kvalitetskontrol direkte hos leverandørerne i Asien og Østeuropa. Her gennemgås arbejdsprocesserne og arbejdsforholdene. Lever disse ikke op til standarderne, sat af Brandbags, bliver producenten enten bedt om at ændre på disse forhold eller fravalgt som leverandør.

På hvor mange sider kan man få tryk på sin pose?

Rent teknisk kan man få trykt overalt på posen. Det er dog fordyrende for posen at få tryk på indersiden, da dette kræver to gennemkørsler i trykmaskinen. Som udgangspunkt vælger de fleste at benytte de fire udvendige sider.